15 Gün Ücretsiz Dene

bulut-bilişim Yazıları

Mikro-Kobilere İşleri Yoluna Koyacak 5 Altın Tavsiye

Bu haftaki blog yazımızda Mikro-Kobiler için çok önem arz eden 5 altın değerindeki tavsiyeden ve bunlarla ilgili Workif'in çözümlerinden bahsedeceğiz. Kobi'yseniz kaçırmayın!

Proje ve Görev Notlarındaki Süre Nedir, Nasıl kullanılır?

Workif, performans bazlı işlerinizde istediğiniz verimi alabilmek ve bir proje için harcanan toplam süreyi göstererek bir sonraki işinizde size rehberlik eder. Workif’le işler bu şekilde yoluna girmeye başlar.

Türkiye KOBİ İstatistikleri

Workif, hedef kitlesi KOBİ’lerle ilgili araştırıyor, öğreniyor, bilgilendiriyor. Workif’i her gün daha güçlü yapmak ve kullanıcıların işlerini yoluna koymak için her konuda onları anlamaya çalışıyoruz. Onlarla ilgili en güncel istatistiklere bu yazıdan ulaşabilirsiniz.

Tüm Yazışmalar Tek Yerde, Workif'te!

İşiniz gereği müşterilerinizle çok fazla mailleşiyor olabilirsiniz. İş takibinde bu mail içeriklerini ekip arkadaşlarınıza bildirmek için mailde konuşulanları bir de Workif'e kopyalamak gerekir. Bu da zaman kaybına neden olur. Bunun çözümü ise çok basit!

Workif'te fatura tekrarı nasıl yapabilirim? Tekrarlı fatura nasıl oluşturabilirim?

Workif; 9’u entegre 12 farklı modülden oluşan komple iş yönetimi yazılımıdır. Mali işlerinizi de yönetebileceğiniz bir ön muhasebe modülüne sahiptir ve herkesin kullanabileceği kadar kolaydır.

Workif'le online teklif oluşturun, kurumsal olun!

İşletmenizin imajı sektördeki duruşunuzu ve satışlarınız belirler. Satış demek kazanç demektir. Doğru satışın temel kuralı ise net bir teklif sunabilmektir. Söz şimdi Workif'te!

Döviz Kuruyla İşlem Yap, KDV Oranını Kendin Belirli

İşlerinizi kolaylaştıracak çok önemli gelişmelerle yine karşınızdayız! Ön muhasebe modülünü daha verimli hâle getiren bu düzenlemeleri sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Neden Bulut Bilişim?

Bulut bilişim, depolanabilecek tüm verilerin sanal sunucuda saklanmasını ve internet bağlantısına sahip olduğunuz her yerde bu verilerin kullanılabilmesini sağlıyor. Günümüzde KOBİ’ler ve özellikle de yeni girişimciler için bulut bilişimi tercih etmek neredeyse kaçınılmaz oluyor.

KOBİ’ler ve yeni girişimciler için en önemli sorunlardan biri maliyettir. Yapılan araştırmaların sonuçlarında, harcamalarını özenle yapmak durumunda kalan işletmelerin bulut bilişime ...

Start-up Nasıl Büyütülür?

Ülkemiz, 2010 yılından itibaren start-up, internet girişimciliği gibi kavramlara aşina. İstatistiklere göre Türkiye’deki yeni girişimcilerin sadece %20’si, 5 yıl sonra hala ayakta kalabiliyor. Start-up, melek yatırımcılık gibi kavramları hayatımıza sokan ABD için bile durum çok farklı değil. ABD’de yeni girişimcilerin sadece %10’u ayakta kalabiliyor.

Fikir üretmek ve girişimde bulunmak kadar, başında olduğunuz girişimi büyütmek de ...