15 Gün Ücretsiz Dene

online-gorev-takibi Posts

Görev Atayın, Verimliliği Arttırın

Çok fazla çalışıyorsunuz. Peki verimli çalışıyor musunuz?

Viz. Düşünceler No. 5 | Seni aradıklarında orada ol!

Serimizin 5. ve  son yazısına geldiğimizde, tüm anlattıklarımızın genel bir özeti için her bir yazının başlığına bakmanız yeterli. En önemlisini ise sona bıraktık. Dikkatiniz bizde olsun!

Mikro-Kobilere İşleri Yoluna Koyacak 5 Altın Tavsiye

Bu haftaki blog yazımızda Mikro-Kobiler için çok önem arz eden 5 altın değerindeki tavsiyeden ve bunlarla ilgili Workif'in çözümlerinden bahsedeceğiz. Kobi'yseniz kaçırmayın!

4 adımda şirketimi nasıl büyüttüm? Adım adım başlangıç hikâyesi.

Sürekli sağda solda defter gezdirmekten bıkmıştım. Böyle bir günün sonunda masama çöktüm ve kendime şunu sordum: Adını hatırlamakta zorlandığım müşteriyle olan randevumu nasıl öğrenebilirim?

Youtube Videolarıyla Adım Adım Workif Kullanımı | Sade Arayüz Basit Kullanım

Workif, “kolay kullanılabilir müşteri ve proje takibi” mottosuyla yola çıktığı KOBİ serüveninde, kullanıcı ihtiyacına yönelik değişimler yaşasa da tek bir şeyden vazgeçmemiştir: Sade Arayüz ve Basit Kullanım

EKİP ÇALIŞMASI NASIL OLMALIDIR?

Şirketinizde mutlaka sahip olduğunuz çalışanlarınız vardır. Önemli nokta şudur; çalışanlarınızı ekip hale getirmek ve ekip çalışmasını sağlamak.

İş başarınızı kısa sürede elde etmek ekip işinden geçer. Ekip içerisindeki kişiler tam anlamıyla ne yapacaklarını bilirse iş kısa sürede amacına ulaşır. Peki sözel iletişimlerle ekibinizi ne kadar verimli çalıştırabilirsiniz? Diyelim ki ekibinizden birini iş sürecinizde sözel olarak ...